Entrega

Treballem amb el servei de l’empresa de missatgeria urgent MAIL BOXES ETC per a enviaments  a tot Espanya, la qual cosa garanteix una bona experiència de compra en línia i el millor servei de transport.

Termini d’expedició de la comanda

El termini d’expedició normal és de 3 a 7 dies hàbils, tot i que hi pot haver alguna demora raonable en determinades èpoques de l’any.  

Despeses d’enviament

Es detallen al final del procés de compra (7 eur) i només repercutim el cost que l’empresa de missatgeria ens aplica, sense cap tipus de recàrrec. Per a comandes superiors a 100 eur enviament gratuït. Les trameses amb destinació a Ceuta, Melilla o les Canàries estan subjectes a diverses despeses duaneres i impostos a càrrec del client.

Qualsevol enviament fora del territori espanyol, quedaria sota petició i ens posariem en contacte amb el client per confirmar les despeses d'enviament.

Ens comprometem a utilizar les dades suministrades pels clients tan sols per atendre correctament les comandes sol.licitades.

Entregar el producto en bones condicions en el lloc d'enviament acordat i a respectar el preu de les comandes acordat en el moment del tancament de la mateixa.