TOTGYM la botiga especialitzada en venda de gimnàstica artística

Totgym és una empresa que neix arran d'una necessitat no coberta d'una persona totalment apassionada d'aquest esport que cansada de buscar i buscar per cobrir necessitats bàsiques, decideix inaugurar una botiga a Barcelona capital i a la creació d'una pàgina web. Ens trobareu al carrer Còrsega 172 (08036 Barcelona) Metro L5 Hospital Clínic.

Totgym és una botiga de material de Gimnàstica artística, on podràs trobar articles de gimnàstica artística masculina, femenina i trampolí, com mallots, calleres, sabatilles, samarretes, dessuadores, i tot d'articles diferents de merxandatge enfocats a aquest gran món que ens apassiona , la Gimnàstica.

Totgym ens mou la passió per la gimnàstica. Treballem amb grans marques com Gimar, Adidas, Reichel i Reisport entre d'altres. Estem en constant innovació per això Totgym crea una línia de productes amb marca pròpia amb models i estampats diferents als habituals.

Si ets un apassionat d'aquest esport, aquesta és la teva pàgina. Esperem que la gaudeixis. I si no trobes el que necessites, no dubtis a demanar-nos-ho i farem el possible per aconseguir-ho.

Togym  Totgym2  Totgym 3